Segmen Bloglist Blog Tiara Sapphire

10:10 PM


Hai korang-korang semua, untuk julung kalinya aku mencari bloglist baru untuk diletakkan dalam bloglist blog Tiara Sapphire. dah lama nak update bloglist tapi mood rajin tak pernah datang. so malas nak memeningkan diri sendiri maka wujudlah segmen ini untuk mencari bloglist baru. aku tak tahu dapat sambutan atau tidak tapi harap ada yg sudi join untuk memeriahkan bloglist aku di bawah ni nanti senang la nak blogwalking.

Segmen Bloglist Blog Tiara Sapphire

SYARAT WAJIB:
  • Follow blog ini.
  • letak blog ni dalam bloglist korang, kalau takde bloglist anda dimaafkan.
  • jangan lupa letak banner dan backlink ke blog ini
  • tinggalkan link di ruangan komen di bawah.
SEGMEN TAMAT : 8 Mei 2017 | 11.59 Malam

You Might Also Like

6 comments

  1. mya join

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-bloglist-blog-tiara-sapphire.html

    ReplyDelete
  2. saya join eh

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/04/segmen-bloglist-blog-tiara-sapphire.html

    ReplyDelete
  3. done join

    http://normahichiban.blogspot.my/2017/04/segmen-bloglist-blog-tiara-sapphire.html

    ReplyDelete

Top Commentators